zekbreffblog

Animációk

KeddiTop

2015. december 22. - zekbreff

eleje_4.jpg

Karácsony előtti utolsó listám egy animációs top10.

 

webarebears10.We bare bears (Könnyen fogyasztható mese, semmi komolyat nem kell várni tőle, lehet rajta mosolyogni.)


archer.png9.Archer (Mára már nagy kuriózumnak számít, nekem sose volt a kedvencem, de a listám végére mindenképpen befér.)


gravityfalls8.Gravity Falls (Fantáziadús rajzfilm, szerethető karakterekkel, néha-néha ha van szabad 20 percem megnézek egy részt.)


samurai jack7.Samurai Jack (Hosszú szünet után berendelték az 5. évadot, így decemberben elkezdtem darálni a már meglévő részeket és meglepett hogy így felnőtt fejjel is tökre élvezem. )


legend-of-korra6.Legend of Korra (Az egyetlen sorozat a listán amelyik már befejeződött. Egy vicces, izgalmas, kerek történetet kapunk, ajánlom mindenkinek.)


axecop 5.Axe Cop (Chuck Norrisnál is menőbb. Rétegsorozat, de ha eltalálja az ízlésed biztosan az egyik kedvenced lesz.)


adventure time4.Adventure Time (Szerintem a készítők összeülnek, elszívnak egy (vagy több) spanglit, elkezdenek ötletelni, aztán megszületnek a részek. Sokszor nagyon mindfuck.)


south park 3.South Park (Alap.)


bo2.jpg

2.Bojack Horseman (Már írtam róla, mindenképpen nézzétek.)


rick 1.Rick and Morty (Minden másodpercét imádom. Kötelező nézni.)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zekbreff.blog.hu/api/trackback/id/tr188206564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása